17 november 2008

1:a upplagan SLUT

Jo, det är sant! Jag har några undanlagda till signeringen på Gallerian 52 i Västerås den 29 november kl 12-16, men annars gick resten av lagret i och med en företagsbeställning som jag precis fick. Av hänsyn till julklappstörstande anställda avslöjar jag inte här namnet på företaget, men nu har jag i alla fall mer än 200 böcker att signera. Tro nu inte att detta innebär att det inte kommer att gå att köpa inbundet längre. Sättning pågår nu av andra upplagan som också kommer att användas till pocketversionen.
Detta sporrar mitt skrivande ytterligare förstås. Här kommer ett litet smakprov - möt Jimmy:

"Kotte var den bästa hälare som Jimmy kände och de hade gjort många bra affärer genom åren. Kotte höll till i en lagerbyggnad i Folkesta utanför Eskilstuna där han drev sin import- och exportfirma.
Ryktet sa att häleriverksamheten bara stod för en liten del av Kottes affärer. Han tjänade betydligt mer på att tvätta pengar åt Klanen, Eskilstunas kriminella nätverk.
Han gjorde investeringar med dålig avkastning, men det som var svart blev vitt. Kotte kasserade också in tjänster åt Duncan Olsson och de andra i ledningen.
Det var Duncan och hans vänner som tog ett allt fastare grepp om Jimmys ömtåligare delar och det var Kotte inkasseraren som nyss helt oväntat ringde.
Man jävlades inte med Duncan. Det gjorde ont. Men inte länge, för sedan var man död.
I jämförelse var Kotte rena söndagsskolefröken. Jimmy fnissade nervöst för sig själv. Kotte skulle inte gilla att bli kallad fröken. En större homofob var svårt att tänka sig.
Jimmy insåg att det förstås var han själv som hade placerat skruvstädet runt kulorna.
Nej, det var inte smart att göra stötar på hemmaplan det visste han mycket väl, men ibland blev lockelsen alltför svår. Det fanns lägen som var så inbjudande och klockrena att han inte kunde låta bli. Så hade det varit senast för någon månad sedan."

Hej på er, nu ska jag skriva några rader innan det är dags för slafen!

Inga kommentarer: