10 januari 2009

Skrivarfeber


Helgen vigs åt skrivande. Sedan är barnen hos mormor och morfar hela nästa vecka, så då ska jag framförallt... ja just det: skriva.

Lite juridik blir det förstås också och någon rolighet, men jag ska göra precis som Johanna Wistrand sa här på min fråga. Jag har satt en tuff deadline och jag ska ta det här vidare nu. Inte lite då och då utan verkligen. Motivationsmässigt låg skräcknovellen och blockerade, men nu är den KLAR. Är den bra? Det får någon annan avgöra. Till exempel Ann. Det är spännande att testa en annan genre. Man kunde kanske lika gärna kalla den psykologisk thriller, men så finns ju det där övernaturliga elementet i berättelsen.

Jag vill i alla fall tro att det utvecklar mitt skrivande och förhoppningsvis ger det min agent någonting mer att arbeta med. Framförallt har jag inga fler ursäkter för att inte lägga all skrivtid på boken. Jag tycker själv att den har grym potential. Spännande persongalleri, oväntade händelser och saker som kräver sin förklaring. Återigen kommer den inte att vara någonting för slarviga recensenter som vill slippa tänka själva eller som inte orkar läsa. Spännande - ja visst, simpel - nej.2 kommentarer:

Visa Vägen sa...

Hej skrivarvän!

Har du hjärtat på rätta stället, en egen blogg och lite tid över? Då vill jag slå ett slag för Jennie - som behöver din hjälp omgående.

Jennie är en liten flicka med ett gult paraply som bor i en berättelse som håller på att skrivas. Men just nu finns ingen författare... Vill du bli den författaren? Surfa in på det gula paraplyet och ta reda på hur. Välkommen!

Och förresten, Jennie håller på att rädda jorden, och har nu bara 6 dagar på sig... Skynda dig att skriva henne ett stycke vidare längs vägen!

/Svante

Kaffepasprangen@hotmail.com sa...

Hej Lars!

Tjejerna i Kaffe på Sprången här.
Hoppas du haft en skön ledighet!

Du kan maila oss på kaffepasprange n@hotmail.com angående samarbetet med kampanjmuggen till den nya releasen.

Vi ser fram emot ett samarbete!

Med Vänliga Hälsningar
Rebecca Sundström, försäljningsansvarig