1 januari 2009

Nytt år och nya tag

Efter nästan en vecka i Lund med familjen (höjdpunkten i julfirandet var badhuset med den grymma vattenrutschkanan - en slingrande röd orm som gick ut ur huset och in igen) är vi nu tillbaka hemma igen. För första gången firade vi in nyåret här i Järla sjö. Med det kalla vädret har vi nu gnistrande is utanför och skridskoåkarna och isjakterna fräser förbi mest hela tiden. Den ugnstekta gorgonzolafyllda oxfilén med Griggans potatitsgratäng á la restaurang toppat med en knastrande Créme Caramel lämnade mycket lite att önska så idag är jag mätt (och trind).
Som en nyårspresent fick jag också Ann Ljungbergs kommentarer på nästa avsnitt i mitt manus. Det är lätt att se att det kommer att bli tre intensiva månader för att få det här klart, men det ska gå!

7 kommentarer:

Simona sa...

När kommer recepten på oxfilén och gratängen?

:-)

Själv VÄNTAR jag på min respons.


Inte har pocketen kommit ännu? Ser fram emot den.

Lars sa...

Hej Simona!

Naturligtvis lägger jag gärna ut receptet. Det får bli nästa blogginlägg...
:-)

Första chansen på pocketboken blir på Alla Hjärtans Dag hos Apollo resor. Jag signerar på Sveavägen 18. Då är boken gratis!
Annars kan du hitta den hos Pocketshop och Akademibokhendeln från den 18 februari.

Lycka till med responsen! Kanske att vi skulle ta en skrivarstuga någon gång?

God fortsättning!

Anonym sa...

Ser då fram emot både recept och boksignering.

Hoppas att jag kan komma loss den 14e - inte så mycket för att den är gratis utan för att det är så KUL med signerade ex.

Skrivarstuga låter kul - även om jag är LITE osäker på vad det är. Så länge det innefattar frånvaro av (mina) barn och en latte eller två är jag dock på.

Ser faktiskt jättemycket fram emot att läsa din bok och kanske höra lite mer någon gång om att ge ut sin bok på eget förlag.

Ha det gott!

Lars sa...

Det är riktigt, skrivarstuga innebär frånvaro av mina liksom dina barn, gärna latte, inspirerande miljö, möjligtvis någon skrivsugen ytterligare och sedan dator eller papper och penna.

Maila mig på bok@rambe.com så bestämmer vi något!

:-)

Anonym sa...

Asch - nu råkade jag bli anonym igen. Det var inte meningen - det var JAG som skrev det förra inlägget.

Simona

Anonym sa...

Ok, jag är på. Hörs på mejlen.

Simona sa...

Hah hah! Det går inget bra det här - jag är INTE anonym - avskyr anonyma inlägg!

Simona
Simona
Simona