3 mars 2008

Sickla, Enköping, Kista - förlagskontrakt?

Så här efter TV-debuten laddar jag för författarkvällen i Diesleverkstaden på torsdag kl. 19. Förannonserngen har varit suverän så jag hoppas på bra uppslutning. På fredag åker jag till Enköping och presenterar mitt författarskap i ett lite mer privat forum och fredagen därefter, 14/3 är det dags för en signering på Bokia i Kista, 12-15. Parallellt med detta pågår förlagsdiskussioner. Jag hade ett givande möte med Grand Agency idag. Med lite flyt är snart de första utländska rättigheterna sålda och det ser ut att bli en intressant uppställning även på hemmaplan. Kryptiska ord, men jag LOVAR att berätta mer så fort det bara går!
Nu ska jag också boka in en författarhelg med mig själv i andra halvan av mars för att verkligen komma vidare med skrivandet. Förslag på stugor välkomnas, idealiskt 20-23 mars, inte mer än tre timmar från Stockholm.
Fredrik behöver lära känna sin praktikant bättre, upptakten till rånet behöver komma på plats liksom introduktionen till ytterligare några nyckelkaraktärer. En synops ska omvandlas till textdisposition och någonstans i allt detta ska mer text skapas, mycket mera text!

1 kommentar:

Kinna sa...

Tjingaling. Om du i sommar vill ha förslag har vi ett hus på Österlen som vi hyr ut. Det där med utländska rättigheter vill jag gärna höra mer om. Vår bok är snart klar på engelska.