5 september 2007

Uppmärksammad på Rix FM!

Igår fick jag nöjet att presentera den här bloggen på radiostationen Rix FM. Vad roligt!
Ja, Micke Nystedt, det är klart att du ska läsa STRÄNGNÄSDECKAREN (som de säger på Bokia i Strängnäs), du som är från stan.
Särskilt kul är det eftersom jag ofta lyssnar på Micke och Sofia på eftermiddagarna och gillar deras show. Det har blivit mycket bilkörning under åren i Strängnäs ...
Apropå bil och lyssnande, nu ser det ut att bli en ljudbok också. Förhandlingar pågår!

Johanna W - jag har inte missat din utmaning: Jag kommer tillbaka med 8 spännande (?!) sanningar om mig själv. Snart ...

4 kommentarer:

Larsson sa...

Tjena. Roligt att höra dig på Rix-FM. Kommer så fort jag får chansen köpa din bok då den verkade intressant med regementet och strängnäs. Hoppas det går bra med försäljning!
MVH
Cristian

Lars sa...

Tack för hejaropen Cristian!
När du har läst boken, berätta gärna vad du tyckte.
Jag hoppas på ytterligare radioframträdanden framöver, så håll tummarna!

:-)

Anonym sa...

Hejsan !
Micke Nystedts bror Thomas Nystedt här. Jag har precis läst den bok som du lämnade på redaktionen hos Micke. Sprungen från Strängnäs, nu i Täby, så måste jag säga att det gav en väldigt stark känsla att läsa en bok där jag hela tiden hade den rätta bilden av miljön på näthinnan. Att jag sedan under 4 år jobbade på Sundby Sjukhus gjorde ju inte saken sämre. Boken var mycket bra och efter en veckas sträckläsning så ger jag den en 4 av 5 i betyg.

Må gott och hoppas du triv i Stränkan.
Thomas

Lars sa...

Hej Thomas!

Nu är ju bloggen flyttad så jag hoppas att du kollar in www.strangnasdeckaren.se framöver. Jätteroligt att du gillade boken! Jag blir lika glad varje gång jag hör det. Nu när boken snart finns i pocket ska förhoppningsvis några till komma till samma slutsats.
Nu svettas jag över uppföljaren.

Allt gott,

Lars R