2 juli 2008

Sommarbloggen blir sporadisk

Nu är det semester, men jag tittar in här då och då ändå. Jag håller på med en novell till och kanske att deckare nummer två växer till sig. Det är i alla fall planen.
Höstens aktiviteter hamnar allt mer på plats, men det fins utrymme för mer så jag välkomnar förslag. Nästa vår blir det pocketlansering på bred skala och då åker jag gärna runt och kör "releaser".
Glad Sommar!

2 kommentarer:

cissan sa...

Hej Lars, jag är ute efter "Spåren på bryggan" som pocketbok...finns den som pocket? Jag vet ännu inte mycket om boken, förutom det jag hört i radioreklamen och läst om på nätet, men jag är kär i tanken att få äga och läsa den snart. Inte mindre än 7 gånger har jag varit inne och letat efter den i diverse bokhandlar, men den är alltid slut. Så GRATTIS =)till ett förmodat fantastiskt arbete. /Cissan

Lars sa...

Hej Cissan!
Vad kul. Det är klart att du ska köpa boken! Pocketen har inte kommit än - det blir först i vår. Vill du inte vänta så länge så finns den inbundna hos många handlare. Om du berättar var du befinner dig kan jag säkert ta reda på var du hittar den närmast. Det går också att beställa den i bokhandeln eller förstås att köpa den på nätet. Adlibris är billigast (om du inte har vägarna förbi Strängnäs eller Eskilstuna.

Soliga hälsningar/ Lars